Föreningsförmåner

Här finns olika erbjudanden till föreningar:


Nordic Choice Hotels har i sina kedjor rabatterade priser för föreningar, föreningsmedlemmar och t ex med följande föräldrar till lag på cup, läger mm. Här är länken: www.choice.se/forening


F G Larssons Tryckeri
FG Larsson Tryckeri AB tillhandahåller alla former utav trycksaker. Behöver ni visitkort, kataloger eller kanske en roll-up.

Våra ledord Enkelt – Personligt – Snabbt.
Enkelheten hittar ni inte minst i vår lätthanterliga portal där du lagrar allt ditt marknadsmaterial, lätt åtkomligt för beställning men även för redigering, när som helst var ni än är.
Det personliga finns i våran strävan att alltid hålla en nära relation med våra kunder. Ring in frågor direkt till tryckaren eller kom och hälsa på oss så guidar vi dig genom hela förloppet. Vi finns alltid där från beställning till leverans.
Snabbheten är den enkla vägen från beställning till produktion utan mellanhänder. Tack vare vårt helt digitala flöde, från order till leverans, är vi väldigt snabba och mycket flexibla. Hos oss är det inte många dagar till leverans.


NU erbjuder vi ALLA medlemmar 10% på samtliga trycksaker.
Vi ser också till att GRATIS skapa eran egen personliga beställningssida hos oss. Dessutom BJUDER vi på leverans till Föreningarnas Hus.